banner yang buat aku tidor lambat..

Alhamdulillah~

Setelah manduduki test shes1200 yang entah ape2 entah aku jawab,

Setelah pergi ke ijazah dasar report pasal ptptn aku tak masuk lagi.. Apekejadah lembab sangat duit tu nak masuk dalam akaun aku.huh!

Setelah bertungkus lumus mendownload banner2 yg ada dalam google images,

Setelah membelek contoh banner2 yg nak dijadikan rujukan,

Setelah berjam-jam duduk di hadapan Asusku tanpa ilham yang muncul2,

Setelah beberapa lama tangan aku landing di atas tetikus (free masa aku beli Asusku),

Setelah bukak facebook,

Setelah makan keli goreng dan sayur bayam mak cik dewan,

Setelah mencari-cari diriku yang hilang (ape kaitan entah?),

Setelah idea yg diperah2...

akhirnya~

*yg ni baru nak tunjuk kat ketua. Approve atau tidak? belakang kira. Janji aku dah buat. 
  nah..hambik!

karnival intelektual pmium

No comments:

Post a Comment