novel akan datang..

novel online akan datang, Boneka Zeronica

Tajuk: Boneka Zeronica
Penulis: Aiman Maripat
Muka surat; 00 m/s
Harga: RM 00.00
Penerbit: NAMIA production.

JANGAN TERTIPU!!

..novel kat atas tak de kat mana2 kedai buku pon..,
saja nak design muka depan novel..hehe..
Sebenarnya, aku pernah bercita2 nak jadi penulis novel..tapi setakat ni..belum mencapai tahap yang membanggakan pon..idea banyak je, tapi tak pernah nak luahkan dalam bentuk penulisan...
novel kat atas masih dalam proses pencarian idea..(amacam..teruja tak korang nak baca?!)..
ok lah..setakat ni je..aku akan berusaha untuk menyiapkan novel ni , tapi bukan dalam jangka masa terdekat sebab kitorang dah nak exam final..
wassalam~

4 comments:

  1. mcm interesting je nk bce.. t kalo dah siap.. sy nk jdi pmbaca prtma bleh tk..? hehehe... :)

    ReplyDelete
  2. Hehe...sy suka dengan cita2 tu... cepat la memen,.. tulis..

    ReplyDelete